Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Libië

Onroerend goed te koop in Libië

Libië is een staat van Noord-Afrika. Libië bezet het centrale deel van Noord-Afrika, met uitzicht op de Middellandse Zee rond de Golf van Sirte, is het vierde grootste land in Afrika, de zeventiende van de wereld. Het grenst aan het noordwesten met Tunesië, in het westen met Algerije, in het zuiden met Niger en Tsjaad, in het zuidoosten met Soedan, in het oosten met Egypte.

 De Libische economie is afhankelijk van de olie-industrie, maar in de loop der jaren zijn de economie en de vastgoedmarkt beïnvloed door een aantal beleidsmaatregelen van de Libische regering en door wetgeving die onroerend goed verhindert om te leasen.

Deze situatie en de aanhoudende instabiliteit na de revolutie hebben geleid tot angst voor beleggers die het moeilijk vinden om onroerend goed te kopen in Libië.

Na de revolutie bevonden onroerendgoedmarkten zich in wanorde omdat veel voormalige eigenaars van geconfisqueerd land opnieuw onder druk kwamen te staan ​​voor de hervorming van eigendomswetten en om compensatie eisten.

De ontwikkeling van de financiële sector in Libië is gestagneerd als gevolg van de instabiliteit van Libië, waardoor het tegenwoordig vooral moeilijk is om met name voor lage inkomens of voor kleine debiteuren toegang te krijgen tot woningfinanciering en soms lijkt het niet mogelijk om onroerend goed in Libië te kopen.

Ondanks deze onaantrekkelijke situatie, vooral in de hoofdstad Tripoli, zijn beleggers waarschijnlijk op zoek naar onroerend goed te koop in Libië

Qua gebieden van Tripoli zijn de buurten Ben Ashour, Nofleen en Zawiat Dahmani de beste buurten om te zoeken naar te koop staande woningen. Hier zijn de prijzen hier hoger en de te koop aangeboden objecten bevinden zich over het algemeen op een centrale positie, in de buurt van ambassades en buitenlandse woningen, maar ook in ziekenhuizen en privéklinieken, evenals de beste scholen.

 

Als u op zoek bent naar een onroerend goed te koop meer voor toeristisch gebruik, met een tuin en meer ruimte, dan zijn de buurten van Serraj en Janzour de beste. Onder de te koop staande woningen vindt u ruime villa's met tuinen, gazons en zelfs zwembaden.

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 22066

Verkoop Villa, Libië, Tripoli, عين زارة, بير الأسطى ميلاد/ مدرسة عبد المنعم رياض

53,809.94EUR
Verkoop
Villa

520 m²
villa te koop
UNAVAILABLE
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB